TO DO i oktober

af Maria

To do-lister er normalt sådan nogle pligt-agtige lister over alt muligt, man egentlig ikke gider, men som man bare skal. Det er da skørt. Det må være på tide med positive, lystbaserede to do-lister! Her får du vores liste over skønne ting, vi gerne vil lave i denne måned.

TO DO i oktober

1.
Tænde op i brændeovnen, putte under et tæppe og nyde, at det nu er mere legalt at ligge og slænge sig indendøre. Måske sammen med søde børn og en god film.

2.
Spise lækre kager med æbler fra haven. De er i sæson lige nu, og det gælder om at få dem brugt. De æbler vi ikke får spist nu, gemmer vi væk til vinteren. Vi lægger dem i en papkasse i et lag og med god afstand (de må ikke røre hinanden) og stiller dem køligt. Så holder de sig spiselige indtil januar, måske endda februar.

3.
Lave græskarlygter med ungerne. Det er fast tradition på højde med jul og påske. Og selvfølgelig bruger vi græskarkødet til madlavningen (suppe, kage, brød osv.). Ikke noget madspild i vores køkken!

4.
Gå en tur i blæsevejr og samle kastanjer. Fordi det er så hyggeligt.

5.
Høste de sidste sommergrøntsager i køkkenhaven og glæde os over grønkål og vinterporrer, som bliver stående og giver os friske grøntsager fra egen have langt ind i det nye år.

6.
Arrangere en hyggeaften med gode venner. Vinterens mørke er perfekt til den slags hyggelige sammenkomster.

7.
Planlægge vinterens strikkeprojekter. Der plejer at ryge en del af mine strikkepinde i de mørke måneder, og oktober er den perfekte måned at begynde at få planlagt, hvad der skal strikkes resten af vinteren.

TO DO i oktober TO DO i oktober TO DO i oktober

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere