TO DO i juni

af Maria

To do-lister er normalt sådan nogle pligt-agtige lister over alt muligt man egentlig ikke gider, men som man bare skal. Det er da skørt. Det må være på tide med positive, lystbaserede to do-lister! Her får du min liste over skønne ting, jeg gerne vil lave i denne måned.

TO DO i juni

1.
Først og fremmest skal vi pakke. Jeg har nærmest kun lige tømt den sidste flyttekasse, og nu gør vi sørme det hele igen. Men sådan må det være. Vi flytter til Ærø, og det føles helt rigtigt. Også selvom jeg godt kunne have undværet endnu en flytning … At flytte alle sine ting er det værste, men at flytte sig mentalt er faktisk slet ikke så skidt. Heldigvis har vi ryddet godt og grundigt ud i vores ejendele det sidste års tid, så flytningen bliver meget nemmere denne gang. Men alligevel, ikk …?

2.
Lave rabarbermarmelade. Med jordbær. Det elsker jeg. Har fået fingre i lucumapulver, og jeg har en idé til en kombi af disse tre ingredienser. Hvis det bliver godt, kommer opskriften naturligvs på bloggen.

3.
Til familiefest med Anders’ familie. Ingen af os har store familier, så vi værner om den, vi har.

4.
Fejre Fars Dag. Og Grundlovsdag. Den første gør vi lidt ud af (men ikke for meget – hader meningsløst overforbrug), den sidste gør vi i virkeligheden alt for lidt ud af. Jeg mener – vores Grundlov er ret vigtig for det liv, vi lever til hverdag. Vi burde sætte meget mere pris på den; fejre den med masser af fest og musik. Egentlig.

5.
Fejre min fødseldag. Jep, jeg er junibarn. Det er derfor, jeg snakker så meget …! Men okay, i år bliver det ikke til meget fødselsdagsfejrring i min retning, for flytningen er berammet til dagen før. Og pyt med det. Jeg har tidligere prøvet at fejre en fødselsdag indlagt på sygehuset med en Campylobacter-infektion, så mon ikke jeg også overlever en fødselsdag med lidt flytterod? Jeg er jo et voksent menneske (sådan da) … 😉

6.
Falde til i mit nye hjem. Male vægge. Samle IKEA-skabe. Sætte porcelæn på plads. Hænge billeder op. Lære vejen at kende fra seng til badeværelse kl. tidligt om morgenen. Alt det der.

7.
Ud at bade! Jeg elsker at bade i havet, og jeg tager ud til vandet så ofte, jeg kan presse det ind. Og når vi nu snart bor på Ærø, så bliver det endnu nemmere at få dyppet tæerne i noget saltvand, for vi har kun få hundrede meter fra vores nye hjem til flere gode badestrande. Jeg truer endda (mest mig selv) med at melde mig ind i vinterbaderklubben …

8.
Spise danske jordbær og nye, danske kartofler og købe danskdyrkede, lyserøde pæoner. Jep, det sker alt sammen i juni, og jeg elsker det.

9.
Fejre Sankt Hans. Vi plejer at lave bål i haven og bage snobrød og riste skumfiduser, men i år tror jeg faktisk, at vi går ud i verden i stedet. Lærke og Frederik er store nok til at komme sent i seng på en hverdag (og de skal i øvrigt heller ikke i skole igen før til august), og vi vil gerne ud at møde vores nye Ærø-naboer. Mon ikke vi finder et stort bål og nogle glade mennesker at tænde det sammen med? Jeg tror det.

10.
Bage min yndlings rabarbercrumble. Elsker rabarber. Og kage. Og kage med rabarber.

Hvad mon du skal lave i juni? 

 

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere