TO DO i februar

af Maria

To do-lister er normalt sådan nogle pligt-agtige lister over alt muligt man egentlig ikke gider, men som man bare skal. Det er da skørt. Det må være på tide med positive, lystbaserede to do-lister! Her får du min liste over skønne ting, jeg gerne vil lave i denne måned. Måske du også kan finde inspiration til at gøre hverdagen lidt mere lækker?

TO DO i februar

1.
Planlægge vores have. Jeg har store drømme og planer, og i disse dage tegner, måler og regner vi en masse, så vi kan få så meget ud af vores jord som muligt. Vi vil være så selvforsynende som vi overhovedet kan, og når man kun har en almindelig villahave, så gælder det om at udnytte hver kvadratmeter smartest muligt – og om at tænke lidt alternativt. Vi drømmer om høns og kaniner, grøntsager og bær, frugt og spiselige blomster, bål og bier. Og om masser af liv. Slut med ørkenhave bestående af græs, belægning og hæk. Vi skal ud i haven – og vi skal spise den! Projekt Selvforsyning i Villahaven er i gang.

2.
Lave og spise fastelavnsboller. Og mon ikke min yndlingsopskrift omsider lander på bloggen også? Det tror jeg bestemt, den gør.

3.
Gå lange ture. Jeg har ikke lyst til at løbe lige for tiden, men jeg har rigtig meget lyst til at gå. Langt – og gerne hver dag. Så det gør jeg. Nogle gange med podcast i ørerne, andre gange bare helt stille og til stede i naturen, men altid sammen med min bedste hundeven. En hund er perfekt at have, når man elsker at vandre.

4.
Holde vinterferie. Med mine børn og min mand. Vi skal blandt andet en tur til Ærø at besøge søde venner – dét glæder vi os rigtig meget til.

5.
Ud i skoven for at se hvor langt ramsløgene er kommet. Jeg elsker, elsker, elsker ramsløg og især hjemmelavet ramsløgspesto. Hvert forår bliver jeg helt glad i låget, når de grønne blade begynder at titte frem i skovbunden og langs grøftekanter.

6.
Strikke islandske sweatre til både Anders og Frederik. Det er begge blevet ret vilde med mine sweatre, og jeg strikker på livet løs – og nyder, at den ene bestilling efter den anden tikker ind. 😉 Jeg elsker jo at strikke, og det er ren win-win, når modtagerne virkelig sætter pris på resultatet.

7.
På et mini keramikkursus og lave min egen kop. Jeg elsker en god kop kaffe, og jeg synes, det er ret vigtigt med den rette kop. Kender du det? Så nu vil jeg forsøge mig med at lave min egen. Du ved – når man skal have noget gjort ordentligt, så må man som regel gøre det selv, ikk? 😉

8.
Fortsætte mit købestop 2019. Det går overraskende godt, og indtil videre har jeg kun gjort erstatningskøb – altså købt noget nyt, fordi det gamle var blevet slidt. Alle uigennemtænkte og spontane køb er indtil videre luget ud af mit forbrug, og det passer mig ganske glimrende. Jeg fortsætter projektet med stor entusiasme og glæder mig over, hvor meget godt jeg gør for både mig selv, kloden og min økonomi.

Hvad mon du skal lave i februar? 

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere