TO DO i december

af Maria
TO DO i december

TO DO i december

To do-lister er normalt sådan nogle pligt-agtige lister over alt muligt, man egentlig ikke gider, men som man bare skal. Det er da skørt. Det må være på tide med positive, lystbaserede to do-lister! Her får du min liste over skønne ting, jeg gerne vil sætte kryds ved i denne måned.

TO DO i december

1.
Tage på alle de julemarkeder, jeg kan nå. Jeg har planer om i hvert fald Designskolen i Kolding og Koldinghus. Men nu må vi se. December er en pakket tid hvad angår gode oplevelser, og det vigtigste er altså, at man har det rart. Ikke hvad man når.

2.
Bage de her juleboller. Det gør jeg hvert år i december, og de er et hit hver gang. Og så bliver det måske (endelig!) i år, jeg får bagt luciabrød? Jeg elsker alt med safran, men alligevel får jeg aldrig bagt luciabrød i julen. Måske fordi der er så meget andet at bage og spise i december? Men i år tror jeg altså, det skal være.

3.
Tage rød neglelak og min julesweater på. Fordi det er festligt – og lidt nødvendigt for mig her i den mørkeste tid på året. Pyha …

4.
Lave sund konfekt til juledagene, fordi jeg altid får for meget af sukkermarcipan, dårlig chokolade og den slags her i julen. Du kan se mine bedste opskrifter på sund, sukkerfri juleguf her, hvis du har det ligesom mig.

5.
Bage julekager med min veninde og hendes børn. Det er så hyggeligt at deles om at bage, og så får man også smagt noget andet, end det man plejer. Jeg har planer om at bage mine pebernødder med rosenpeber, for de er altså ret gode.

6.
Læse min læseklubsbog færdig. På den vej, hvor jeg bor, har vi en læseklub, og det er noget af det hyggeligste. Vi skiftes til at vælge bøgerne, og denne gang er jeg blevet udfordret en smule – og det er godt! Normalt læser jeg aldrig udenlandske krimier i chic lit-genren, men halløj – de er jo faktisk slet ikke så dårlige (alle sammen).

Det fine ved en læseklub er netop, at man bliver præsenteret for noget andet, end det man selv plejer at vælge. Det er sundt indimellem.

7.
Til København på weekend med mine yndlingsmennesker. Vi skal i Det Kongelige Teater at se Nøddeknækkeren (glæder mig til at gense Gamle Scene, som er så smuk og hyggelig), en tur i Tivoli og så skal vi besøge et ganske særligt og herligt menneske, som jeg er så glad for at have lært at kende. Den weekend glæder jeg mig virkelig til.

8.
Holde juleferie! Ja, det giver jo sig selv, men det er stadig en treat, som jeg lige husker at fejre. Yay!

9.
Strikke julegaver færdige. Kryds fingre for at jeg når det i tide!

10.
Holde fast i min træning: morgenløb, styrketræning og masser af yoga. Fordi det gør mig godt, og fordi det holder mine skavanker på afstand.

TO DO i decemberHvad skal du mon lave her i december? Hvis du har gode tips i ærmet, så del dem endelig i kommentarfeltet. Det er herligt at dele og inspirere(s).

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere