TO DO i december

af Maria

To do-lister er normalt sådan nogle pligt-agtige lister over alt muligt, man egentlig ikke gider, men som man bare skal. Det er da skørt. Det må være på tide med positive, lystbaserede to do-lister! Her får du min liste over skønne ting, jeg gerne vil lave i denne måned.

TO DO i december

1.
Julehygge! Ja, det giver vel fuldstændig sig selv her i december, men det kommer alligevel med på min TO DO i december, for denne december bliver lidt anderledes med renovering af hus og alting. Det kan let tage fokus, så jeg vil huske at minde mig selv om at nyde julen. Den hyggeligste tid på året, jo!

2.
Sætte hus i stand! Ja, vi kommer jo ikke udenom det – det kommer til at fylde. Både i december og januar, i virkeligheden og nok også her på bloggen. Hæng i (Maria!) – det bliver godt på den anden side! 😉

3.
Se juleteater med min familie. Vi har købt billetter til forestillingen “Og her lugter brunt og brændt” på Mungo Park i Kolding. Det glæder vi os til. Juleteater er en fast tradition i vores familie.

4.
Lave glögg med rosé. Fordi det lyder så lækkert, og fordi jeg altid er på jagt efter nye, sjove versioner af eksisterende traditioner. Den gode, gammeldags glögg med rødvin er dog også skøn, så sådan et glas ønsker jeg mig også i løbet af december.

5.
Lave sund guf til juledagene.Jeg elsker julen og alle dens traditioner, men jeg er knapt så vild med det, julens mad gør ved mig – både min krop, mit humør og mit overskud. I år har jeg tænkt mig at skære ned på kager, marcipan og mælkechokolade. I stedet vil jeg give den gas med gode, sunde alternativer der nærer min krop og min sjæl.
Se alle mine opskrifter på sund (jule)slik her

6.
Hvis jeg får tid, drømmer jeg om at deltage i et par løb her i december. Kolding Light Run synes jeg ser helt enormt hyggeligt ud, men jeg har ikke købt billet endnu, for jeg aner faktisk ikke om det kan presses ind i min kalender i år … Men til næste år! Måske tilmelder jeg mig i stedet til et nytårsløb. Selvom det der lysshow trækker nu mest. 🙂

7.
Holde julefrokost med søde veninder. En herlig tradition som plejer at være rigtig skæg.

8.
Se Et juleeventyr som film med Anders, Lærke og Frederik. Det er bare sådan en klassiker, som man SKAL se. Næste år pønser jeg på, at vi tager en tur over at se stykket opført som teater på Frilandsmuseet, men i år bliver der ikke tid.

9.
En tur i Den gamle by i Århus med børn og bedsteforældre – en fast tradition i vores familie både til jul og i sommerferien. Vi elsker alle sammen Den gamle by, og i julen er stemningen helt særlig. Det får jeg aldrig nok af.

10.
Bage juleboller efter min egen opskrift, som jeg har gået og brygget sammen de sidste par dage efter et skuffende møde med en købt julebolle fra byens ellers bedste bager. Det kan jeg gøre bedre! Opskriften kommer selvfølgelig på bloggen, når den er klar. 🙂

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere