TO DO i august

af Maria

To do-lister er normalt sådan nogle pligt-agtige lister over alt muligt, man egentlig ikke gider, men som man bare skal. Det er da skørt. Det må være på tide med positive, lystbaserede to do-lister! Her får du vores liste over skønne ting, vi gerne vil lave i denne måned.

TO DO i august

1.
Komme godt i gang med hverdagen. Vores ferie er forbi fra og med i dag for de voksnes vedkommende – ungerne snupper lige 4 dage hos farmor og farfar, inden de starter i skole på fredag. Hverdagen skal altså så småt til at indfinde sig igen. Det er bittersødt, for vi elsker jo hverdagen, men den her ferie var sørme også rar.

2.
Bage kager! Det er en ting, man helt glemmer at gøre om sommeren, men nu er det på tide at komme i gang med det igen. Kager er jo til for at blive bagt! 😉

3.
Høste og spise en masse grønt fra køkkenhaven. Den bugner lige nu! Vi nyder helt bogstaveligt frugterne (grøntsagerne) af det arbejde, vi har lagt i haven i foråret og den tidlige sommer. Det er nu, det lønner sig.

4.
Plukke brombær og lave brombærmarmelade. Vi elsker, elsker, elsker brombærmarmelade, og det er helt fantastisk, at der nu igen er brombær på vores helt særlige, men desværre meget lidt hemmelige sted.

5.
Fejre fødselsdage! Ikke mindre end 3 af familiens medlemmer har fødselsdag i august, så det fylder selvfølgelig en del med alle de fester og gaver. Det er skønt! 🙂

6.
Besøge Den gamle By i Århus med hele familien. Vi kommer der både til jul og i sommerferien, og vi elsker det. Vi tager som regel madpakker med eller køber smørrebrød i en af restauranterne. Det plejer at være en super hyggelig dag.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere