Sustain Yearly – magasinanbefaling

af Maria

Sustain Yearly er på gaden – og jeg elsker det!

Kender du Sustain Daily? Hvis du gør, så kender du måske også Sustain Yearly – Danmarks første og indtil videre eneste magasin om bæredygtig livsstil? Hvis ikke, så har du virkelig noget til gode.

Den nyeste udgave er på gaden nu (vi kører allerede på tredje år!), og holdet bag magasinet har altså gjort det igen: skabt et lækkert, tykt, indbydende og bæredygtigt magasin fyldt med inspiration til et liv med lidt mere omtanke – helt uden at det bliver kedeligt eller fodformet.

Jeg var så heldig at modtage et eksemplar med posten i søndags. Det passede helt perfekt til en stille søndag på sofaen med god kaffe i yndlingskoppen, og selvom jeg jo helst ville strække læseoplevelsen lidt, så kom jeg altså til at sluge magasinet nærmest på en gang. Men så er det jo heldigt, at man bare kan gemme magasinet, for indholdet tåler at blive læst flere gange.

Jeg elsker Sustain Yearly – jeg kan lige så godt erkende det. Jeg er vild med holdet bag og alle deres idealer, og jeg elsker, at de bare gør det, de brænder for. At de går 110% ind i det og gennemtænker hver en detalje. At de – selvfølgelig – trykker magasinet på et bæredygtigt trykkeri (i Danmark), og at de kun skriver om det, de virkelig tror på. Således er magasinet fyldt med dejlige artikler, interviews og gode tips – og det endda helt uden løftede pegefingre.

Hvis du er vild med bæredygtig livsstil, så er Sustain Yearly magasinet til dig – og du kan få fat i dit eget eksemplar via linket herunder.

Køb Sustain Yearly her

Dejlig tirsdag til jer. ♥

Indlægget indeholder sponseret indhold samt affiliatelinks

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere