Sustain Yearly Jul – giveaway

af Maria

Mon I er friske på en lille hurtig give away?

1. søndag i advent skal fejres, synes jeg, og hvad er bedre end en lille give away?

Jeg er blevet inviteret til at yde et bidrag i Sustain Dailys julestafet anno 2018. Jeg har kalenderlåge nr. 19, og det skal handle om mad (surprise!). 😉

Jeg er vild med stort set alt, hvad de dygtige mennesker bag Sustain Daily laver – herunder især deres lækre papirmagasiner, som udkommer et par gange om året. Jeg købte mit eksemplar af dette års juleedition allerede før det gik i trykken, og jeg har læst det op til mange gange allerede. Derfor er det en stor ære for mig, at få lov til at bidrage til deres julestafet, og jeg glæder mig rigtig meget.

Som tak har jeg fået tilsendt et eksemplar af magasinet, men da jeg allerede har mit eget eksemplar, så tænkte jeg, at jeg ville give det videre til et andet bæredygtighedsbevidst menneske – som en lille julegave. 🙂

Så hvis du har lyst til at vinde et Sustain Yearly Jul-magasin, skal du over på min Instagramkonto i dag. Vinderen trækkes på tirsdag, så skynd dig at deltage, hvis du har lyst til at være med.

Rigtig dejlig 1. søndag i advent til jer dejlige mennesker.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere