Squashmuffins med frosting

af Maria

Skønne squashmuffins med vegansk frosting – det er noget af det lækreste, jeg kan komme på, når det skal handle om kager. Og det skal det jo gerne. Altså handle om kager. 😉

Dejen til muffins’ene er den samme som til denne squashkage – her blot puttet i muffinsforme og derefter pyntet med (vegansk) frosting.

Hvis man har lyst, kan man sagtens putte flødeost i frostingen i stedet for plantemælk, så det bliver en klassisk frosting. Men jeg er nu lidt vild med denne udgave af frosting, som smager mindre syrligt.

Squashmuffins med frosting

Skønne squashmuffins med vegansk frosting – det er noget af det lækreste, jeg kan komme på, når det skal handle om kager. Og det skal det jo gerne. Altså handle om kager. 😉 Dejen til muffins’ene er den samme som til denne squashkage – her blot puttet i muffinsforme og… Opskrifter Squashmuffins med frosting European Udskriv
Antal: ca. 16 stk
. 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

1 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk salt
250 g mel
1 stor squash
175 g honning
2 spsk kokosolie
2 spsk ahornsirup
2 dl mælk (jeg bruger plantemælk som fx havremælk men almindelig mælk kan også bruges)
50 g mørk chokolade
50 g valnødder

Sådan gør du

Riv squashen groft og hak chokolade og valnødder.

Bland mel og krydderier i en skål.

Tilsæt alle ingredienserne og rør dejen godt.

Hæld dejen i muffinsforme.

Bages ved 200 grader i ca. 20-25 min.

Når kagerne er bagt og afkølet blandes 450 g flormelis, 3 spsk plantesmør, 4 spsk mælk og 2 tsk vaniljepulver sammen i en skål. Put frostingen i en sprøjtepose med en fin tylle og dekorer hver muffin efter dit ønske.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere