Hvis du finder et godt tilbud på squash, eller hvis du har dyrket for mange squash i din køkkenhave (som en vis anden person har for vane), så er det på tide at bage squashkage.
Og her får du verdens bedste opskrift på squashkage. 😉
Du kan også bage squashboller, og hvis du stadig har squash til overs, kan du rive dem fint, putte det i poser og fryse det ned. Så har du friske grøntsager til fx denne grønsagslasagne eller andre retter, hvor man med fordel kan snige lidt ekstra grønt i.

Ingredienser
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk salt
250 g mel
1 stor squash
175 g honning
2 spsk kokosolie
2 spsk ahornsirup
2 dl mælk (jeg bruger plantemælk som fx havremælk men almindelig mælk kan også bruges)
50 g mørk chokolade
50 g valnødder
Sådan gør du
Riv squashen groft og hak chokolade og valnødder.
Bland mel og krydderier i en skål.
Tilsæt alle ingredienserne og rør dejen godt.
Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 200 grader i ca. 20-25 min.