Squashkage sødet med honning

af Maria

Hvis du finder et godt tilbud på squash, eller hvis du har dyrket for mange squash i din køkkenhave (som en vis anden person har for vane), så er det på tide at bage squashkage.

Og her får du verdens bedste opskrift på squashkage. 😉

Du kan også bage squashboller, og hvis du stadig har squash til overs, kan du rive dem fint, putte det i poser og fryse det ned. Så har du friske grøntsager til fx denne grønsagslasagne eller andre retter, hvor man med fordel kan snige lidt ekstra grønt i.

Squashkage sødet med honning

Udskriv
. 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

1 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk salt
250 g mel
1 stor squash
175 g honning
2 spsk kokosolie
2 spsk ahornsirup
2 dl mælk (jeg bruger plantemælk som fx havremælk men almindelig mælk kan også bruges)
50 g mørk chokolade
50 g valnødder

Sådan gør du

Riv squashen groft og hak chokolade og valnødder.

Bland mel og krydderier i en skål.

Tilsæt alle ingredienserne og rør dejen godt.

Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 200 grader i ca. 20-25 min.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere