Opskriftsindex

af Maria

Morgenmad

Her finder du alle mine opskrifter på god og nærende morgenmad lavet af rigtige, naturlige råvarer. Man siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid, og selvom det måske ikke er helt rigtigt, så nyder jeg i al fald at starte dagen på en lækker og mættende måde.

 

Frokost & Madpakker

Madpakker kan være lidt af en prøvelse en gang imellem. I hvert fald for mig. Her har jeg samlet mine bedste opskrifter på frokost og madpakker. Jeg håber, det kan være dig til hjælp.

 

Salater

Jeg elsker salat! I alle afskygninger. Faktisk er det nok min yndlingsmad over alt. Salat kan fungere både som tilbehør og som hovedret, og jeg er vild med begge versioner. Her finder du mine bedste opskrifter på lækre og mættende salater, som passer til alle årets sæsoner.

 

Vegetarisk & Vegansk

Jeg er hverken fuldblodsvegetar eller -veganer, men jeg holder meget af plantemad. Derfor er rigtig mange af mine opskrifter også uden kød – og nogle af dem er endda helt uden animalske produkter. Her får du en samlet oversigt over dem alle.

 

Hovedretter

Hvad skal vi ha’ til aften? Måske du kan finde inspiration til dagens hovedmåltid – aftensmaden – her i min samling af gode, mættende retter.

 

Kager, Desserter & Søde Sager

Min søde tand er stor! Derfor er jeg næsten altid i gang med at finde på nye, søde sager. Og opskrifterne finder du her. Det var så lidt. 😉

 

Sukkerfri

Søde sager behøver ikke at være syndige. Man kan sagtens tilfredstille sin søde tand med sukkerfri (og lidt sundere) alternativer. Her finder du alle mine opskrifter på godter uden dårlig samvittighed.

 

Brød & Bagværk

Godt brød bages fra bunden med gode råvarer. Det allervigtigste er melet – det skal være af god kvalitet og helst malet på en stenkværn – og dernæst skal du bruge den bedste gær, du kan skaffe. Se alle mine opskrifter på brød og bagværk her.

 

Dip & Dressing

Det der lille ekstra … det er det, dip og dressing kan. Det kan ikke stå alene, og det kan sjældent undværes. Her finder du mine yndlingsdips og -dressinger.

Syltede Sager

Når man har overflod af bær, frugt eller grønt, så er det husmodersmart at sylte og henkoge. Det tager tid, men du vil takke dig selv senere på året, når brombærrene for længst er væk fra busken og smagen af jordbær næsten er glemt. Og du vil minde dig selv om, at du næste år skal lave endnu mere.

 

Snacks

Sådan noget lækkert noget, som godt kan undværes, men som bare gør det hele lidt sjovere.

 

Drikkevarer

Vi må endelig ikke glemme at drikke … Og nogle gange er det bare ikke nok med vand.

 

Tilbehør

Alt det gode ekstra, som gør et komplet måltid – find mine bedste opskrifter her.

 

Højtider

Årets særlige stjernestunder har alle sammen deres særegne madtraditioner. Mad er en stor del af hyggen, når vi samles for at fejre. Her finder du mine bedste opskrifter til både jul, fødselsdag og alt derimellem.

 

 

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere