af Maria
Maria Skytte

HEJ!

Mit navn er Maria – velkommen til mit personlige, online univers. Det er her, jeg skriver frit fra leveren, deler ud af mine passioner og har en holdning til (al)verden.

Til daglig er jeg founding partner, strategisk kommunikationsrådgiver og kreativ konsulent i et design- og kommunikationsbureau med fokus på anstændig og bæredygtig kommunikation. Her arbejder vi med og for mennesker, der ønsker at gøre en positiv forskel i verden – ligesom vi selv ønsker at gøre.

EN BLOG OM MAD …

Jeg har en stor passion for mad – især den sunde og nærende af slagsen – og madopskrifter fylder derfor en del her på bloggen. Jeg er fascineret af smagsoplevelser og råvarernes betydning, og min mad er derfor helt simpel og uprætentiøs, let at lave og fyldt med smag – og ofte er den dyrket i min have, sanket i naturen eller købt hos lokale producenter. Fordi det bare giver god mening.

… OG GODE INTENTIONER

Ligesom så mange andre er jeg nemlig lidt bekymret over klodens tilstand og ikke mindst dens fremtid, og derfor øver jeg mig hver dag i at leve lidt mere bæredygtigt. Det betyder blandt andet, at jeg prøver at undgå bevidstløst overforbrug og hurtige, dyre løsninger. Det betyder ikke, at jeg aldrig gør noget, der ikke er bæredygtigt, eller at jeg på nogen måder er hellig eller frelst. Det betyder vel egentlig bare, at jeg gør mig umage, og at mine intentioner er gode.

Du kan i øvrigt læse lidt mere om mig (og mine gode intentioner) i indlægget her.

MARIASKYTTE.DK

Jeg håber, at du vil føle dig inspireret af at besøge bloggen. Efterlad gerne en kommentar, hvis du har lyst – og husk, at du kan følge med på både Instagram, Facebook, Pinterest og Bloglovin’.

Endnu engang velkommen – jeg er så glad for, at du er her.

Kærlig hilsen

     

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere