Om at rejse ud for at finde hjem

af Maria

Hvis du følger med på Instagram, så ved du det allerede. At vi er flyttet væk fra Ærø igen. 5 måneder på den skønne sydhavsø blev det til, selvom vi havde regnet med et halvt liv dér.

Det siges, at det sommetider er nødvendigt at rejse ud for at finde hjem. Sådan tror jeg, det var for mig.

Der er masser af årsager til, at Ærø ikke blev vores hjem i længere tid. Sådan noget har jo aldrig kun én forklaring. Og selvom det har været umådelig hårdt for os alle at skulle bryde op endnu engang, så var det nødvendigt.

Vi bor nu i vores gamle hus, som har været udlejet i en årrække, og som tilfældigvis var blevet ledigt i løbet af sommeren. Det var egentlig sat til salg, men pludselig stod det lysende klart, at det jo var her, vi skulle være. Her, hvor Frederik er født, og hvor Lærke havde første skoledag. Her, hvor vi har så mange gode minder fra, og hvor vi instinktivt føler os hjemme. Den første morgen greb jeg per refleks ud efter den badeværelsesskuffe, hvor jeg for 5 år siden havde mine sager. Selvom jeg aftenen forinden havde lagt min toilettaske i skuffen ved siden af. Kroppen husker, og min krop troede den vidste, hvilken skuffe, den skulle åbne. Nu har jeg lagt det hele ned i den rigtige skuffe igen. Dén, min krop valgte. Jeg tror, det er godt sådan.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere