Min nye kalender fra Atelier Aarhus

af Maria

Denne lækre sag kom ind af min dør i går, og jeg glæder mig bare så meget til at tage den i brug til januar.

Jeg er ellers ret digital efterhånden (sagde den gamle dame, som har prøvet at gå til skriftlig eksamen uden computer!), så derfor er jeg jo også vant til at have alle mine praktikaliteter på min højtelskede iPhone. Jeg ved seriøst ikke, hvad jeg skulle gøre uden den. Selvom jeg prøver at holde det med telefonkiggeriet på et minimum, og har slået alle notifikationer fra, så jeg ikke forstyrres af dens bimlen og bamlen konstant. For pokker, hvor kan sådan en smartphone være forstyrrende …

Men nu har jeg altså købt en fysisk kalender fra Atelier Aarhus. Sådan en gammeldags, lækker sag – i det skønneste design og med form som en rigtig bog.

Min bog.

Jeg er tosset med den allerede, selvom jeg end ikke har skrevet et eneste ord i den.

Og jeg frygter faktisk, at jeg slet ikke får den brugt …

Jeg har nemlig flere gang forsøgt at få gang i en gammeldags off-line kalender i papirformat, men hver gang mislykkes det for mig. Det er så nemt med telefonen, for den er altid ved min side, hvorimod en fysisk kalender aldrig er lige der, hvor man har brug for den.

Da jeg gik i skole, var jeg en af den slags typer, der havde en meget flot dekoreret og indbydende kalender. Jeg tegnede konstant i den – også i timerne. Især i timerne. 😉 Det er endda nævnt i min Blå Bog. Tror måske, jeg skulle have lyttet mere efter lærerne og undervisningen, men det var bare så hyggeligt at sidde med den der kalender og tegne, skrive og dekorere. I dag er der jo også youtubere og bloggere, som lever af at dekorere deres kalendere, så jeg er åbenbart ikke den eneste, der har den trang.

I dag nøjes jeg dog med at udfolde min kreativitet på andre måder, og min kalender er rykket over i den digitale verden.

Men jeg savner den der taktile oplevelse, som jeg havde med min ungdoms papirkalendere, så nu prøver jeg – igen – at starte op på en fysisk kalender. Det skal lykkes for mig, men hvis det ikke gør, så skidt med det, for den her kalender fra Atelier Aarhus er så forbandet smuk og lækker, at den længe gør jobbet for mig ved bare at ligge på mit bord og se godt ud.

Indlægget er IKKE sponseret.

2 kommentarer

Libbie 8. november 2017 - 14:32

Åh suk sådan én gad jeg også godt ha´…….. Savner faktisk min Mayland….tænke, tænke måske den skal findes frem og gøres up-to-date igen 🙂
Ej nu får jeg helt lyst til at styrte ned i boghandleren….!!!
Knus og tanker

Svar
Maria 8. november 2017 - 15:03

Det er en helt skør følelse at have sådan en sag liggende på bordet igen. Det har jeg ikke haft nærmest siden gymnasietiden … 😉 Håber virkelig jeg får den brugt. Den er meget, meget pæn …

Svar

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere