Meget mere yoga, tak!

af Maria

Yoga fylder ret meget i mit liv efterhånden, men jeg har alligevel mod på – og lyst til! – endnu mere yoga.

Siden jeg startede med at dyrke yoga for snart et år siden, er der virkelig sket meget i mit liv omkring yoga.

Jeg har selvfølgelig dyrket masser af yoga. Helst hver eneste dag og nogle gange flere gange om dagen. Det har selvfølgelig gjort en masse godt for min fysiske form og smidighed, men også på det mentale plan har jeg rykket mig. Jeg er ikke ligefrem blevet en anden. Jeg er måske nærmere blevet mig selv.

Hvis man giver den lov, bliver yoga så meget mere end bare fysisk træning. Den kommer til at gennemsyre hele ens livsstil, ens tanker, ens værdier og livssyn. Og der er faktisk slet ikke noget hokus pokus i det. Yoga er ligeud af landevejen – og samtidig så uendelig svært at forstå.

Jeg bruger mange aftener på at læse yogafilosofi, og for hver side jeg læser, forstår jeg lidt mere og en hel masse mindre. Kompliceret? Ja måske, men vores forfædre forstod det, og måske er det netop den brik, vi i vores moderne liv mangler, for at få det hele til at give lidt mere mening?

Året 2018 bliver et yogaår for mig. Et år med fokus på at lære endnu mere om yoga og den bagvedliggende filosofi. Og så drømmer jeg om at begynde at undervise mine egne yogaklasser. Jeg har selv oplevet, hvordan yoga kan udrette noget der ligner mirakler på både det fysiske og det mentale plan, og den oplevelse vil jeg gerne give videre til andre.

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere