Listen to News – få dine nyheder serveret på et sølvfad

af Maria
Listen to News

I samarbejde med Listen to News

Kender du det med at man går og mangler noget sådan lidt udefinerbart. Noget, man ikke ved, hvad er, fordi det ikke findes, men man ved bare, at det mangler i ens liv?

Sådan havde jeg det med nyhedsapp’en Listen to News, som samler og afspiller nyhedsprogrammer fra forskellige kanaler.

Jeg anede ikke, at jeg manglede lige præcis denne app, men da den så blev lanceret, så vidste jeg bare med det samme, at den var kommet for at blive i mit liv, for jeg har faktisk virkelig manglet lige præcis denne app.

Og det er altså ikke mange apps man kan sige det om, vel? Der dukker nye apps op på markedet hele tiden, men langt de fleste af dem opfylder ikke nogen behov hos mig. De er faktisk for størstedelens vedkommende kun ekstra fyld i en hverdag, der i forvejen er fyldt med støj og larm.

Men Listen to News er ikke sådan en app. I hvert fald ikke for mig. Den er ramt lige ned i et behov, jeg gik og havde, men som jeg ikke kunne sætte ord på, fordi jeg ikke vidste, hvad løsningen kunne være.

Det ved jeg nu.

Listen to NewsJeg er nemlig typen, der hører mest taleradio (og jeg mangler og savner Radio 24/7!). Jeg hører især nyhedsprogrammer og programmer om samfund, kultur og klima,  og jeg hører det i alle mulige situationer: Når jeg løber, går ture, strikker, laver mad, slår græs, luger ukrudt, kører bil og den slags.

Faktisk er jeg nok for lidt slem til altid at have noget at lytte til, når jeg laver noget rutinepræget, som ikke kræver min fulde opmærksomhed. Nogle gange burde jeg måske slukke lidt og bare høre stilheden, og det er helt klart også noget, jeg øver mig på, men samtidig er det jo også vigtigt at følge med, holde sig orienteret og lade sig inspirere. Det er jo en balancegang.

Og derfor er det altså også super smart med den her nye app, synes jeg. Her kan jeg nemlig få alle de vigtige high lights serveret nærmest på et sølvfad. Man vælger selv hvilke områder, man gerne vil høre programmer om, og så kører app’en ellers af sig selv. Det er ret smart, og jeg er allerede blevet præsenteret for flere nye og for mig ukendte indslag, som jeg ellers ikke ville have fundet selv. Jeg er ret begejstret!

30 dages gratis adgang til Listen to News

Derfor er jeg altså også temmelig tilfreds med at jeg nu kan give jer, søde følgere, et link til et 30 dages gratis Premiumabonnement til Listen to News, så I også kan prøve det af.

Jeg er nemlig sikker på, at der er flere af jer der, ligesom mig, er vilde med taleradio, og muligheden for at blive oplyst og informeret om stort og småt, mens man laver andre ting.

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere