Købestop og tøjglæde

af Maria
købestop

Jeg har jo købestop i hele 2019. Ikke forstået på den måde, at jeg intet må købe overhovedet (så havde jeg allerede brudt løftet op til mange gange), men forstået sådan at jeg kun må købe noget, når noget andet er slidt eller brugt op. Jeg må altså ikke ophobe tøj, ting og sager, men jeg behøver heller ikke at undvære noget.

Men nu har bevægelsen Slow Fashion Season fået mig på andre tanker, og jeg har således tilmeldt mig deres event. Så fra min fødselsdag den 21. juni og tre måneder frem til den 21. september må jeg overhovedet ikke anskaffe mig nyt tøj. Heller ikke selvom noget bliver slidt eller går i stykker. Totalt købestop.

Om det bliver svært?

Måske.

Men jeg tror det ærlig talt ikke. For selvom jeg ikke har udvidet min garderobe de sidste 6 måneder, så mangler jeg stadig intet. Og det er da tankevækkende.

Til gengæld håber jeg på, at det kommer til at give mig mere tøjglæde – selvom det måske lyder lidt selvmodsigende. Men når jeg ikke har fokus på at anskaffe noget nyt, så kan jeg i stedet bruge energien på at se, bruge, sammensætte og mende det tøj, jeg allerede har. Og det, tror jeg faktisk, vil resultere i mere tøjglæde.

Måske du også har lyst til at tilmelde dig Slow Fashion Season, eller måske er du bare blevet nysgerrig efter at se, hvad det drejer sig om? Så kan du finde mere info lige her.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere