Hverdagsglimt

af Maria

Blomster på abonnement inde på kontoret.

Skyr, friske bær og granola med chokolade – yndlingssnack til den lille sult 

Sidste uge var sådan en dejlig sag.

Den bød i alle tilfælde på en masse dejlige ting af alskens art, og vi huskede virkelig at få lagt små, gode oplevelser og pauser ind i løbet af dagene.

Nogen tigger heldigvis slet, slet ikke når jeg spiser frokost … 😉

For selvom det hele er en smule hektisk omkring os – vi er ved at sætte vores hus til salg og har købt et nyt, som skal renoveres, og jeg har indrettet nyt kontor og er ved at stable min egen lille biks på benene – så insisterer jeg på, at vi husker at hygge, leve og opleve. Det er det, livet handler om. I alt for mange år har vi bare overlevet. Det skal det være helt og aldeles slut med.

Derfor har vi faktisk været ude at spise op til flere gange, vi fik gået en masse solnedgangsture, jeg har fået rutine i mit løberi –og er ligefrem begyndt at holde af det! – og vi har prioriteret at ses med gode venner, selvom vi også kunne have været forfaldne til sofaliggeri, seriekiggeri og trøsteslikspisning. Det er jo bestemt også rart indimellem, men lidt variation må være vejen frem.

Elsker den her butik i Odense fyldt med gammelt guld (eller skrammel – alt afhængig af øjnene, der ser). Kanalje er det skønneste ord, som minder mig om gode venner fra fortiden.

Venchi er min sikre favorit, når jeg er i Odense. Den lækreste veganermad, jeg har smagt. 

Lørdag fik vi således børnene passet hos mormor og bedstefar, og så tog vi til Odense på tur med de sødeste venner, og om aftenen spiste vi på en ny restaurant i Kolding, og bagefter gik vi på bar og drak cocktails. Så, så hyggelig dag, aften og nat.

Og ungerne blev i øvrigt godt underholdt af bedsterne med både togtur, burgermad og besøg i byens nyåbnede familieattraktion, XJump. Tak for at tage den tjans, mormor. 😉

Byens bedste pizza på Rafael’s i Kolding efter forældremøde på skolen. Nødvendig hverdagsluksus når skolen placerer 2 timers møder midt i spisetiden …

Solnedgangsture ude på landet hvor vi bor. Vi flytter snart ind til byen, og de her ture vil jeg virkelig savne.

Heldigvis er der jo også masser af pæne steder inde i byen. Det her er en mine favoritter – især sådan en smuk, frostklar morgen.

 

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere