Hverdagsglimt

af Maria

Hverdagsglimt fra en uge med sol, strand og oprydning

Sidste uge bød på masser af rare ting, fantastisk vejr, god mad og tid til at kræse lidt ekstra om det hele – virkelig tiltrængt og så, så dejligt.

Det var jo noget helt vidunderligt vejr, vi pludselig fik – høj sol, blå himmel og grader der nærmede sig sommertemperaturer. Man ved jo aldrig hvornår den slags vejr rammer vores lille land igen, så jeg tog simpelthen en halv fridag, købte en luksusfrokost a la Maria, og tog til stranden med hund, picnictæppe og masser af god underholdning i form af aviser og magasiner. Så fik jeg lidt sol på næsen og de vinterblege ben, catchet op på verdenssituationen og luftet hunden – alt imens jeg bare havde det rart. Det var virkelig en skøn (ego)dag, og jeg ser den gerne gentaget et par gange eller 3 i løbet af sommeren.

Det her er simpelthen den bedste rødkålssalat, jeg nogensinde har smagt – sådan i al beskedenhed, ikk? 😉 Den rå rødkål får modspil af lynsyltede rødløg, og det er bare en god kombi.

Opskriften kommer på bloggen på onsdag, og du kan roligt glæde dig, hvis du også er vild med sprøde salater fyldt med smag.

Naturen er skøn, smuk og helt perfekt, som den er

Det gode vejr tvang os til at se lidt kristisk på vores garderober herhjemme. Pludselig havde vi alle sammen brug for shorts, sandaler, lette jakker og kortærmede t-shirts, og vi benyttede lejligheden til at få ryddet godt og grundigt op i al vores tøj. Hvilket resulterede i en del sække med tøj, der røg i genbrug og til genanvendelse i H&M.

Vi slap heller ikke for at anskaffe nyt tøj, selvom jeg virkelig forsøger at begrænse vores tøjindkøb. Jeg skriver på et mere uddybende indlæg om mit forhold til mode, bæredygtighed, minimalisme, forbrug og så videre, men det er et tungt emne, hvor man hurtigt og nemt kan blive misforstået, så det er vigtigt for mig, at bruge lidt ekstra tid på at få det helt rigtigt formuleret.

Chokolade og saltede mandler med peber – what’s not to like? Opskriften kommer på bloggen på fredag, når det igen er blevet tid til lidt søde sager.

Ha’ en rigtig dejlig mandag, folkens.

Flere indlæg

2 kommentarer

Lena 23. april 2018 - 20:06

Ååååhhh Maria, det lyder virkelig som en dejlig ego-dag 🙂 Og det der chokolade, glæder jeg mig til at læse mere om 😉 Skøn aften til dig.

Svar
Maria 24. april 2018 - 10:29

Det var det virkelig også, Lena. 🙂 Tak for din søde kommentar – dejlig dag til dig. <3

Svar

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere