Hverdagsglimt

af Maria

Hverdagsglimt fra en uge fyldt med god mad …

Mandag igen.

Det gør ikke noget. Jeg elsker hverdagen, og især når man har haft sådan en rar og fin weekend som den, jeg lige har haft. Vi var nemlig i sommerhus ved Vestkysten med de sødeste venner. På vej derud rundede vi Spiseriget i Varde, hvor vi fik brunch. I det hele taget spiste og drak vi bare godt hele weekenden; brunch, tapas, drinks og snacks, croissanter og masser af frisk frugt.

Aperol Spritz – altid lækkert

There is a crack in everything – that’s where the light gets in

Vi skabte balance i kalorieregnskabet ved at gå en lang tur til havet (det skal man jo, når man er ved Vesterhavet) og noget HIIT træning på køkkengulvet. Det sidste var mest for sjov – og liiiidt hårdt med maven fyldt af drinks og god mad. 😉

Nu venter en uge med knap så meget mad og selskabelighed, men derimod tid til mere eftertænksomhed – og masser af (lidt mere seriøs) træning, arbejde og hverdagsliv. Det trænger jeg egentlig også lidt til, synes jeg.

A food blogger’s lunch …

En helt klar fordel ved livet som madblogger er altså madresterne – når der ellers er nogle rester! I dag står den vist bare på knækbrød. Balance, balance. 😉

Pæneste farve

Jeg prioriterer at købe friske blomster 1-2 gange pr. måned, selvom det ikke er spor bæredygtigt – hverken i forhold til min økonomi eller vores alle sammens miljø. Men smukke blomster pynter i min stue og gør mig glad, og det er så min last.

Mending …

Forleden barberede jeg min forårsfrakke fra sidste år. Ja, jeg barberede den. Men en engangsskraber. Den var blevet så fnugget og grim at se på, at jeg faktisk havde kasseret den. Men jeg er bare så glad for den frakke, og jeg havde slet ikke lyst til at skulle smide den væk for bare at gå ud at købe en ny i samme stil. Så jeg fulgte et råd jeg fik for noget tid siden på en gruppe, jeg følger på Facebook, om at opfriske gammel, fnugget tøj ved at barbere det. Og det virker, skal jeg hilse at sige. Frakken blev så fin, og nu klarer den snildt en sæson mere. Penge, tid og ærgelser sparet. Og jeg slap for at shoppe – som jeg faktisk hader. Mange gange win.

Pizza på grill

Så, så lækkert, altså! Vores nye gaskuglegrill har indirekte varme, og sammen med en god pizzasten, kan den bage de skønneste pizzaer. Sådan helt luftige og sprøde som en ægte stenovnspizza. Det er absolut ikke sidste gang denne sommer, at vi skal have hjemmelavet pizza på grillen.

Rigtig dejlig mandag derude.

 

 

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere