Hverdagsglimt

af Maria

Smukkeste vejr og fin udsigt. Vi har ikke rigtig nogen natur i Danmark – mest bare dyrkede og kontrollerede arealer, som vi kalder natur. Markerne her er gode at se på, men ikke så gode for vilde dyr at leve i. Det burde vi tænke meget mere over.

Skøn uge og skøn – men hård! – weekend har det været.

Her er billederne, som dokumenterer, at der har været dejlige hverdagsglimt også i denne uge. Ja, det er der jo faktisk hver evig eneste uge, når man lige tænker lidt over det.

Vi fik nøglerne til huset i fredags, og vi er allerede godt i gang med renoveringen. Måske fulgte du med i mine stories på Instagram i løbet af weekenden? Ellers pønser jeg på et blogindlæg om vores lille, nye perle af et hjem.

 

Søndagsmorgenmad med friskbagte boller, æg fra egne høns, brombærmarmelade og levende lys på bordet. Lykkestund!

Min nye afhængighed – Golden Milk latte. Super sund og super lækker drik. Opskriften kommer på bloggen i denne uge.

Fjollede ænder på tømmerflåde.

Elsker de små stunder jeg oplever på mine løbe- og gåture med Holly. Stopper gerne og fotograferer – også selvom jeg kommer ud af løberytmen og ikke slår rekorder og den slags. For mig er løb mental træning lige så meget som det er fysisk træning, og de små lykkeglimt undervejs er en kæmpe del af oplevelsen. Jeg ville aldrig kunne træne i et fitnesscenter – jeg skal ud at opleve, snuse, mærke regnen og blæsten og kulden og varmen …!

Endnu et element fra mine løbeture (taler jeg meget om det løb?!) 😉 Båden her er bare så kær, og jeg elsker, at nogen elsker den så meget, at de har bygget den så kunstfærdigt. Som en lille mini-fiskekutter. <3

Vi er sjove hjemme hos os! 😉 Julepynt made funny …

Ha’ en dejlig uge. <3

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere