Hverdagsglimt

af Maria
Hverdagsglimt

Hverdagsglimt i duggen på den fineste solskinsefterårsdag …

Det der med at leve langsomt og praktisere en bæredygtig livsstil – det er egentlig ikke altid så nemt. Man skal virkelig være god til at holde fast i sig selv, hvis man ikke skal blive revet med af alle de tilbud og krav, som hele tiden dukker op. Det synes jeg i al fald.

Noget af det, der virker allerbedst for mig, når jeg indimellem mister fokus og har brug for at grounde, er at komme ud i naturen. Helst helt derud hvor jeg er helt alene, og kan være sådan nogenlunde sikker på at kunne forblive alene. Og det er altså ikke altid nemt at finde sådan nogle steder, for vores land er ikke ligefrem spækket med vild natur. Men jeg er efterhånden blevet ret hård til at finde de der små oaser.

HverdagsglimtHverdagsglimtLange statskontrollerede skovstrækninger kan også gøre det for mig (og hundedyret) på de dage, hvor der er for langt til den vilde, rå natur – både mentalt og fysisk

Efteråret er min absolutte yndlingsårstid, og jeg nyder de brune, gule og orange nuancer, som findes overalt lige nu. Det hele går hastigt mod gråt-i-gråt, det kan jeg godt mærke, men det er stadig efterår lidt endnu, og det skal nydes.

For tiden har jeg ret meget fokus på nydelse, faktisk. Jeg er blevet virkelig god til bare at være til stede, men det skal heller ikke være nogen stor hemmelighed, at jeg oplever en ret indadvendt og eftertænksom periode lige nu. Måske er det derfor, jeg instinktivt reagerer ved bare at sætte tempoet helt ned? I al fald er jeg blevet helt enormt god til at se det store i det små, og det er faktisk en ret vild følelse for én, der plejer at køre på i højeste gear, og som ofte er gået glip af detaljerne.

Hverdagsglimt HverdagsglimtI sidste uge tog jeg toget til København for at mødes med en helt særlig person, som jeg deler en masse interesser med. Blandt andet kærligheden til yoga og sund mad, og derfor skulle vi selvfølgelig spise (en masse!) på Matchabaren. Sikke et herligt sted – kunne man lige åbne en filial i Kolding, tak?

Jeg gik derfra mæt af dejlig mad og vidunderligt selskab, og den slags kan man bare ikke få for meget af, vel? Gode menneskelige relationer er balsam for min sjæl ligesom god mad, yoga og tid i naturen.

Det gode, bæredygtige liv, ikk?

Hverdagsglimt

Jeg er blevet så glad for at tilbringe tid her. Jeg har købt adgang til Yogastream.dk, som er spækket med virkeligt gode og professionelle yogavideoer. Og det her er altså ikke reklame – bare et godt tip, hvis du også er glad for at dyrke yoga hjemme, men ikke vil undvære en dygtig underviser.

Hverdagsglimt

 Når morgenen ser sådan her ud, så ved man bare, at der er en god dag i vente. 

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere