Hverdagsglimt

af Maria

Hverdagsglimt med surf, arbejde, løbeture og smukke solnedgange …

Det er efterhånden længe siden, jeg har udgivet et Hverdagsglimt-indlæg. Det er ikke fordi, der pludselig ikke er flere fine øjeblikke i min hverdag at se tilbage på. Det er nok nærmere fordi, jeg er blevet ret så god til at efterlade min telefon derhjemme. Eller at lade den blive i lommen eller tasken – også i de øjeblikke, hvor jeg før i tiden straks ville gribe ud efter den. Jeg er blevet meget bedre til bare at lade de dejlige stunder ske uden at jeg behøver at dokumentere dem.

Sommerfusser i køligt sand … følelsen af dansk sommer ♥

Når man er til fødselsdag ved en 11-årig, der surfer … Og man pludselig selv står ude i vandet på en SUP – og er bidt af det! Surf bliver vist min nye sport. Altså sammen med løb og yoga … 😉

Heldigvis er hele familien lige så vilde med fænomenet surf og SUP som jeg, og så er det jo tilmed ikke så lidt heldigt, at vi meget snart (i overmorgen!) bor på skønne Ærø med vand til alle sider. Jeg tror nok, vi skal ud på brætterne …

Arbejd’, arbejd’ …

Lige oveni al flytterodet landede der pludselig en masse spændende opgaver på mit bord – tal lige om timing. 😉

Men det hjælper altså gevaldigt, når man har smukke omgivelser og herligt vejr, så man kan sidde udenfor med computeren. Det der hjemmearbejdsliv har virkelig sine lyse sider.

Jeg elsker, elsker, elsker pæoner. Sæsonen er så kort, men jeg udnytter den til fulde, når den er her. Også selvom huset ikke ligefrem er pænt og ryddeligt lige nu – der står flytterod alle vegne.

I min nye gårdhave på Ærø vokser der pæoner. Det har jeg aldrig prøvet før: at have en have med blomstrende pæoner. De er nemlig lidt sarte og vil gerne stå længe det samme sted, inden de giver sig til at blomstre. Det forstår man jo godt, når man ser, hvor overdådigt de blomstrer. Det kræver lidt opsparing på kontoen at fyre sådan en blomstring af. Jeg glæder mig!

Det går godt med mit løb, og jeg er omsider kommet ud over de evindelige 5 kilometer. Jeg forsøger at henlægge mine ture til smuk natur. Og at have gode podcasts i ørerne. Alle tricks gælder.

Selvom man er en hund, kan man da godt nyde en middag ved bordet med et lille tæppe om sig … 😉

Lige om lidt bliver mit kamera og min computer pakket ned, så der bliver flytte-stilhed her på bloggen. Jeg glæder mig til at vende tilbage med nye opskrifter og andre herligheder, når vi er landet godt på øen.

Ha’ det rart sålænge.

Hvis du har lyst, kan du følge med på Instagram undervejs i processen.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere