Hjemmelavet og naturlig bodyscrub med kaffegrums

af Maria

Det er super nemt at lave sin egen bodyscrub med kaffegrums – og så indeholder den tilmed udelukkende naturlige ingredienser.

Kaffegrums kan jo ikke ligefrem spises, men den kaffe man har lavet på den, var (forhåbentlig) til at drikke, og dermed indeholder en bodyscrub med kaffegrums ikke nogle skadelige stoffer. I hvert fald ikke hvis du laver den af en god, økologisk madolie.

Jeg plejer at lave min scrub af 1 del kaffegrums og 1 del mandelolie, men andre olier kan også bruges, fx kokosolie eller hybenkerneolie.

Jeg opbevarer min scrub i et glas med patentlåg, og så kan scrubben holde sig en lille uges tid.

Men husk, at der altså medfølger en snert af kaffelugt, når du bruger denne scrub. Jeg elsker kaffe, og især lugten, men hvis du gerne vil undgå denne lille “bivirkning” så skal du huske at vaske dig i en bodyshampoo efter endt brug.bodyscrub med kaffegrums bodyscrub med kaffegrums

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere