Hjemmelavet creme fraiche dressing med purløg

af Maria

Hjemmelavet creme fraiche dressing er efter min mening det allerbedste at putte i sit pitabrød, sin burger eller over sin salat.

En købt creme fraiche dressing bliver aldrig i nærheden af, at være lige så god som den, du selv laver.

Det tager selvfølgelig lidt ekstra tid at røre sin egen dressing, men jeg synes, det er umagen værd.

Opskriften her er min bedste – og den fungerer bare hver gang.

Prøv selv. 🙂

Creme fraiche dressing med purløg

Udskriv
. 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

2 dl creme fraiche 18 %
1 spsk sennep
1 spsk honning
1 tsk citronsaft
2 spsk hakket purløg
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Rør creme fraiche, sennep, honning og citronsaft sammen i en skål.

Hak purløg fint og rør det i dressingen.

Smag til med salt og friskkværnet peber.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere