Det er lækkert med lidt til den lille sult, der ofte melder sig sidst på eftermiddagen, og især Lærke og Frederik bliver altid glade for en lille, sød hilsen i madpakken. De her hjemmelavede myslibarer er fyldt med sunde ingredienser, og så ved vi, hvad der er i, fordi vi selv har lavet dem, og det sætter jeg stor pris på.
Hvis man har lyst, kan man jo variere myslibarerne på mange måder. Jeg er ikke så vild med tørret frugt, men mange ville nok synes, at det var lækkert at putte tørrede abrikoser, figner, rosiner eller dadler i – og måske endda chokolade! Det sidste ville jeg absolut også være fan af.
En af de ekstra store bonusser ved selv at lave sin mad fra bunden, er netop at man selv bestemmer, og så kan man jo få det lige som man allerbedst kan lide det.
Myslibarerne her er også supergode at putte i picnickurven, når man er på tur med familien. Så undgår man at skulle købe en masse søde sager, mens man er på farten.

Ingredienser
25 g mandler
25 g hasselnødder
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
200 g havregryn
2 spsk honning
1 spsk ahornsirup
Sådan gør du
Hak nødder og mandler fint.
Bland alle ingredienserne i en skål og ælt, så honningen og ahornsiruppen fordeles jævnt.
Pres massen ned i en firkantet form beklædt med bagepapir.
Bag ved 160 grader i 20-25 min.
Afkøles helt og skæres ud i 12 stykker.