Godt nytår!

af Maria

Godt nytår!

Årets allersidste dag.

På én og samme tid vemodigt og spændende.

Tiden går jo på en måde alt for hurtigt, og alligevel er det nogle gange skræmmende at se tilbage på alt det, man kan nå på et år. Personligt har 2017 været et ret så hæsblæsende år, hvor en masse skibe blev sat i søen. Det har været lidt hårdt, må jeg indrømme, og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at få lidt mere ro på. Jeg regner ikke med, at der skal sættes flere skibe i vandet i 2018 – kun at jeg skal holde dem flydende, som allerede er søsat.

Sikke en masse sejlersprog. Man er vel ikke gammel sømand for ingenting … 😉

2017 var for mig et år med en masse afvikling. En flytning. Farvel til gamle vaner. Oprydning. Og derfor ser jeg frem til et 2018, hvor jeg vil have fokus på udvikling – af nye vaner, nye evner, nye bekendtskaber og nye muligheder. Kursen er sat, og min intension er nu blot to go with the flow

Jeg vil gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Jeg er så glad for, at I kigger forbi mit lille webhjørne, og jeg elsker alle jeres kommentarer og det engagement, I udviser både herinde og ude på de forskellige sociale platforme. Uden jer, søde læsere, var der ikke meget sjov ved at skrive en blog som denne. Så tak fordi I er med – og på gensyn i 2018.

PS: Pas nu rigtig godt på jer selv og jeres kære – nytårsaften er festlig, men også farlig. Briller på! 😉

 

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere