De første hverdagsglimt fra Ærø

af Maria

Hverdagsglimt fra vores første 3 uger på Ærø ♥

Sådan.

Så landede vi på Ærø.

Her er endeløse sommerdage og masser af søde mennesker, som gør sig umage og hjælper os i en grad, så vi bliver ydmyge og meget taknemmelige. Ærø har ikke skuffet os, og selvom forventningerne var høje, så har virkeligheden for en gangs skyld vist sig at stå mål med drømmene. Her ER virkelig godt at bo.

Vores første tid er gået med at bade og bygge – sådan i grove træk. Vi vågner om morgenen, når håndværkerne ankommer, og dagen går så med at bygge, male og indrette. Efter fyraften fortsætter vi lidt, måske kører vi på genbrugspladsen med (endnu!) et læs, og bagefter hopper vi på cyklerne og kører ud til yndlingsstranden, hvor vi bader. Helst hver dag.

Yndlingsbadestedet Vesterstrand lige uden for Ærøskøbing …

Det klareste vand og så fin en sandbund … ♥

Upside down …

Livet er godt på Ærø. Vi spiser let sommermad og de bedste is fra Aroma på havnen i Ærøskøbing. Hvis du nogensinde kommer forbi, så skal du smage deres is med sort sesam. Og chai-isen! Lærke og Frederik vil helst have den med jordbær.

Alle Aromas is er hjemmelavede på Ærø med friske, lokale råvarer og så få ingredienser som muligt. Det er den vildeste luksus at sidde på en bænk med sine kære en sommeraften og spise verdens bedste is. Og vide at man er hjemme.

Hjemme på Ærø.

Vores gårdhave er så skøn. Jeg mangler blot at få mine stauder flyttet herover fra fastlandet. Jeg har blandt andet en meget gammel marguerit, som har stået i min farmors have. Den har flyttet med mig nogle gange efterhånden, men nu håber jeg, at den får lov at slå rigtig rod her – sammen med os. Det trænger både planter, hund og mennesker til …

Mine medbragte geoginer trives fint her på Ærø. Ligesom os andre …

Ærøskøbing by er så smuk og lige nu fyldt med stokroser … ♥

I skrivende stund er jeg alene på øen. Lærke og Frederik er taget til Kolding på lejr, og Anders er på arbejde på kontoret i Kolding. Jeg nyder stilheden for en stund, men jeg glæder mig altså også til de kommer hjem igen. For Ærø er virkelig blevet vores hjem, og jeg glæder mig til en lang sommer på øen.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere