Forside

af Maria

BÆREDYGTIG LIVSSTIL & MAD MED VILJE

Til Bloggen

Intentionel Livsstil

At leve et roligt, bæredygtigt og intentionelt liv handler for mig om at komme tilbage til noget mere oprindeligt. At spise lokal, plantebaseret mad. At bevæge kroppen naturligt og holde den sund og smidig uden at overbelaste den. At leve økonomisk bevidst, så man ikke falder i forbrugsfælden. At finde ro hver dag ved hjælp af meditation, monotont håndarbejde og ophold i naturen. 

Men det allervigtigste er, at man finder sine ægte værdier – og at man tør leve efter dem.

Hej! Jeg er Maria

Freelance skribent, content creator & blogger

Velkommen til mit online univers, hvor jeg skriver om plantebaseret mad, yoga og ayurveda, selvforsyning og bæredygtig, intentionel livsstil.

Om Maria

Nyt på bloggen

Nærende opskrifter og inspiration til en bæredygtig hverdag


Købestop og tøjglæde

Jeg har jo købestop i hele 2019. Ikke forstået på den måde, at jeg intet må købe overhovedet (så havde jeg allerede brudt løftet op til mange gange), men forstået sådan at jeg kun må…

Continue Reading

  • 13. juni 2019
ALLE BLOGINDLÆG

Livet skal være let

Hold op med at kæmpe

Hvad er det egentlig, vi skal nå? Hvorfor er vi så bange for at gå glip af noget? I sidste ende skal vi alle sammen det samme sted hen – og det sted har jeg ikke travlt med at ankomme til.
Tag det med ro, nyd din mad, træk vejret ned i maven, sig nej, stop og fra. Livet skal føles let, så lad være med at komplicere det.

Væredygtig livsstil

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere