Chiagrød – nem og mættende køleskabsgrød med chiafrø

af Maria
Chiagrød – nem og mættende køleskabsgrød med chiafrø

Chiagrød, køleskabsgrød, over night oats … kært barn har mange navne. Jeg plejer nu bare at kalde det chiagrød, for det er jo det, det er.

Det smager helt forrygende og så er det nemt at lave, for det skal nemlig bare stå og trække i køleskabet natten over, og så er der frisk grød om morgenen. Som en ekstra bonus er det tilmed også sundt, så der er egentlig ikke så meget at betænke sig på: vi skal alle sammen spise chiagrød til morgenmad! 😉

Her får du min yndlingsopskrift. Jeg kan godt lide at toppe med forskellige friske frugter, bær fra haven, når de er i sæson, og så min egen hjemmelavede granola eller en anden mysli. Det er ren morgenmadsluksus med sådan en skål …

Chiagrød – nem og mættende køleskabsgrød med chiafrø

Chiagrød – køleskabsgrød med chiafrø

Chiagrød, køleskabsgrød, over night oats … kært barn har mange navne. Jeg plejer nu bare at kalde det chiagrød, for det er jo det, det er. Det smager helt forrygende og så er det nemt at lave, for det skal nemlig bare stå og trække i køleskabet natten over, og… Mad Chiagrød – nem og mættende køleskabsgrød med chiafrø European Udskriv
Antal: 1 person
. 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

2 spsk chiafrø
2 dl mandelmælk
1/2 tsk vaniljepulver
2 spsk yoghurt (evt. kokos- eller soyayoghurt
Topping: frugtkompot, friske bær, frisk frugt og evt. lidt mysli

Sådan gør du

Om aftenen: Bland chiafrø, mandelmælk og vaniljepulver i en lufttæt beholder. Husk at røre rigtig godt rundt, så frøene kan suge al væsken til sig.
Om morgenen: Rør chiagrøden op med yoghurt og top med lidt granola, frugtkompot eller lidt friske bær og frugter.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere