Best of 2017 – Året der gik her på bloggen

af Maria

Best of 2017 – Året der gik her på bloggen

Her på årets næstsidste dag har jeg lyst til at lave et lille tilbageblik på året der gik her på min blog – en slags Best of 2017. Der er godt nok sket en del, synes jeg, og det hele begynder at tage fart og forme sig i en retning, som jeg kan se mig selv i – det er en skøn følelse.

Jeg elsker, at I er flere og flere, der følger med, og det er dybt motiverende for mig, når I melder tilbage, at I er glade for mine opskrifter på både mad og håndarbejde. Det giver mig lyst til at fortsætte arbejdet med bloggen og til at udvide og videreudvikle det hele. Jeg har en masse gode ideer, og i 2018 har jeg derfor en masse spændende planer i ærmet, som jeg ikke helt kan dele med jer endnu, men som jeg glæder mig helt vildt til at realisere.

I mellemtiden kan du jo tage med en tur ned af Memory Lane med mig – her kommer nemlig de 8 mest populære indlæg blandt jer læsere i 2017. Fik du læst dem alle? Ellers har du muligheden igen her.

Læs eller genlæs min guide til 2 dage i Berlin

Har du prøvet de lækre banan choko cookies i en sund udgave?

buddha bowls

Yndlingsmad i 2017: Buddha Bowls!

madpakker

De kære madpakker … Find inspiration til sunde madpakker

Gran Canaria med All Inclusive – læs om vores sommerferie med børn

De her kakaobomber er blevet en klassiker hjemme hos os – altid et kæmpe hit hos både børn og voksne

Undgå madspild! Lav ministronesuppe og ryd op i din grøntsagsskuffe

Golden milk lattesund yndlingsdrik i vinterkulden

Jeg glæder mig til at lave endnu flere opskrifter og til fortsat at dele ud af mine begejstringer og passioner i 2018.

Vi ses!

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere