Bæredygtigt badetøj

af Maria
bæredygtigt badetøj

Bæredygtigt badetøj

1. Bikini fra Underprotection
2. Badedragt fra Underprotection
3. Bikini fra Dedicated
4. Bikini fra Dedicated

Selvom man ikke rigtig mærker det i disse dage, så er det ganske vist: Kalenderen siger sommer lige om lidt, og det er derfor nu mange af os skal ud at købe nyt badetøj – mig selv inklusiv.

Sidste sommer var jo helt gennemført forrygende, og vi nød den i fulde drag på Ærø, hvor vi badede stort set hver dag – og nogle dage flere gange. Sommeren 2018 går i sandhed over i historien …

Men al det sol og saltvand var hårdt for vores badetøj, så i år kommer vi ikke udenom at købe nyt, selvom badetøj ellers normalt (hos mig i al fald) er noget af det tøj, der holder flest sæsoner.

Desværre er det ikke helt så enkelt at købe nyt badetøj, hvis man gerne vil købe bæredygtigt. Der er ganske simpelt ikke det store udvalg på markedet, selvom det nu er blevet meget bedre end det var for blot nogle få år siden. Især virksomheder som Underprotection og Dedicated gør det vældig godt, synes jeg.

Mit badetøj denne sæson bliver nok én af skønhederne fra collagen herover. Jeg har især kig på badedragten og den gule bikini.

Kender du til flere skønne brands der laver bæredygtigt badetøj? Så tip endelig i kommentarfeltet, så vi kan hjælpe og inspirere hinanden.

Dejlig dag til jer.

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere