5 gode julefilm til at fordrive ventetiden

af Maria

Rigtig glædelig Lillejuleaften!

Så er det altså lige om lidt, at det er nu. 😉

Lillejuleaften er for de fleste (børn) en svær dag at komme igennem, for ventetiden kan være helt uudholdelig. Især når mørket falder på, juletræet står klar, gaverne ligger og venter, og der begynder at dufte af julemad i huset. Så kan det være svært at forstå, at der stadig er længe til.

Hjemme hos os er der altså ikke meget julestemning i år … Juletræ, julemad og julegaver befinder sig hos mine forældre. I stedet har vi flyttekasser og flytterod her hos os. Vi er nogle frygtelige forældre i år! 😉 Vi lover, at vi tager revanche næste år. Så går vi helt agurk i jul, mad, pynt, træ, konfekt og hjemmebagte småkager. Juhuu – jeg glæder mig lige så meget som ungerne. Føler lidt, at jeg er blevet snydt for julen i år.

Hvis du og dine kære har svært ved at fordrive tiden her dagen før dagen, så kan jeg anbefale at se en god julefilm. Eller to. Så bliver stemningen ligesom slået an, og tiden bliver godt fordrevet.

Jeg har 5 favoritter indenfor kategorien “julefilm”, som jeg vender tilbage til hvert år. Dem får du lige her. Der er lidt for enhver smag og alder.

1. Fra Den gamle Købmandsgård

2. A christmas romance

3. Miraklet på Manhatten

4. Polarekspressen

5. Far til 4 i byen (Julebal i nisseland)

God fornøjelse

Flere indlæg

Skriv en kommentar

Bloggen her bruger cookies – det håber jeg, du er OK med. Accepter Læs mere